Vadbene skupine; e-srečanja

Srečanja vadbene skupine NNK/NVC v času, ko srečanja niso mogoča v živo, potekajo v obliki e-srečanj.

Ni dovolj, da bi se novega jezika učili le iz knjig. Za dobro znanje jezika, ga je potrebno veliko uporabljati, vaditi, govoriti in poslušati. Učenje jezika življenja, povezovalne/nenasilne komunikacije, ne poteka nič drugače. Ob obiskovanju delavnic, predavanj, branju literature, pregledovanjem video in poslušanjem avdio vsebin, običajno osvojimo potrebna znanja in veščine. V vsakdanjem življenju, pa potrebujemo vajo in podporo pri tem, da bi ta način lahko živeli v našem vsakdanjiku. Temu so v osnovi namenjene redne vadbene skupine.

Kdaj: Srečanja vadbene skupine potekajo po spodnjem razporedu, vsakič od 18:00 do 21:00 ure

V nekaterih mesečnih terminih poteka vadbena skupina namenjena vajam s tehnikami NNK/NVC. Vadbeni skupini se vsakič pridruži praktikant, praktikantka z več izkušnjami, sproti se dogovorimo katero tehniko bomo vadili (štirje stoli, plesišče občutkov in potreb,…). Gre za praktične vaje in raziskovanje v konkretnih situacijah kogarkoli, ki pride in želi skozi proces ene od tehnik NVC.

V drugih terminih poteka srečanje v obliki mini delavnice NVC, obravnava se posamezna tematika, skupino podpira certificiran trener, trenerka, kandidati/-ke v procesu certifikacije ali nekdo z več izkušnjami v praksi NVC.  Poudarek je na poglabljanju znanja, različnim temam znotraj NVC in pridobivanju izkušenj.

Za koga: V vadbeno skupino so povabljeni vsi, ki so osvojili temelje povezovalne/nenasilne komunikacije (z udeležbo na vsaj dvodnevni uvodni delavnici), kar omogoča skupini poglabljanje veščin.

Prijave niso potrebne: kdor pride, pride. Vadbene skupine so nepridobitna in neprofitna dejavnost. Prispevate lahko v obliki prostovoljnih prispevkov, priporočena višina je 10 eur na srečanje.

Lokacija – NOVO! V času, ko srečanja v živo niso mogoča: 

Aplikacija ZOOM – linki na povezavo so objavljeni pri posameznem srečanju. Več informacij o sodelovanu v ZOOM dogodkih najdete tukaj:


 Termini in teme e-srečanj vadbene skupine v šolskem letu 2019 / 2020:


Datum Dan Vrsta Naslov
9.4.2020 četrtek mini delavnica

Kako izraziti NE in kako slišati NE kot darilo

povezava – klikni

16.4.2020 četrtek  vadbena

povezava- klikni

 

23.4.2020 četrtek mini delavnica

Zdrav notranji dialog v kriznih časih

povezava – klikni

7.5.2020 četrtek vadbena

povezava – klikni

 

14.5.2020 četrtek mini delavnica / vadbena

Hvaležnost in proslavaljanje v časih z več izzivi in priložnosti

povezava – klikni

18.5.2020 ponedeljek mini delavnica

Izgube kot vodniki k polnejšemu življenju

povezava – klikni

1.6.2020 ponedeljek mini delavnica

Odzivi v konfliktnih situacijah in mediacija

povezava – klikni

11.6.2020 četrtek vadbena

 

 


 

Comments are closed

  • Prijava na novice
    Ostanite v stiku z nami. Prijavite se na naše novice, kjer vas bomo o novostih in dogodkih obveščali na vaš e-mail naslov, vendar ne več, kot enkrat mesečno.