O nas

Kdo smo
Smo skupina posameznikov, ki deluje na različnih področjih, povezuje pa nas duh povezovalne komunikacije. V različnih okoljih organiziramo in podpiramo komunikacijska in druga  izobraževanja. Tudi sami se že vrsto let izobražujemo doma in v tujini. Naše delo temelji na upoštevanju vseh udeležencev, na razumevanju in sodelovanju vseh vpletenih.  

Kaj počnemo
Vodimo delavnice in dogodke na različne teme, katerim je skupno povezovanje, sodelovanje in tvorjenje skupnosti, kjer so potrebe vseh vpletenih spoštovane in slišane kot enakovredne. Na voljo smo tudi za individualna srečanja.

Delavnice
Opisi delavnic so na voljo na na zavihku delavnice. Delavnice izvajamo v razpisanih terminih, na vašo željo pa delavnico izvedemo tudi v vašem okolju in prilagojeno vašim potrebam. Vabimo vas, da zase ali za vašo organizacijo izberete tisto možnost, ki vas v tem trenutku najbolj nagovori.

Za dodatne informacije smo vam na voljo. Kontaktirajte nas, z veseljem se bomo odzvali.

Vabimo vas, da stopite v stik z nami. Kontaktirate nas TUKAJ.

Mediji o nas

Nenasilna komunikacija – ste žirafa ali šakal? Javor in Dmitriy, Oddaja Klepet ob kavi

Nenasilna komunikacije ni veščina vljudnosti

Nasmesto razdora v odnose vnesimo povezanost

Nenasilje oplemeniti lepoto življenja

O povezovalni komunikaciji in jeziku življenja

Povezovalna komunikacija na Konferenci Družini prijazno podjetje

Povezovalna komunikacija v partnerskih odnosih (Moje Zdravje)

Comments are closed

  • Prijava na novice
    Ostanite v stiku z nami. Prijavite se na naše novice, kjer vas bomo o novostih in dogodkih obveščali na vaš e-mail naslov, vendar ne več, kot enkrat mesečno.