“NE” kot darilo – Koper – Marec 2018


“NE” kot darilo

praznovanje življenja – delavnica povezovalne komunikacije

Vabljeni na krajšo tematsko delavnico, ki bo potekala


29. marca 2018, v Kopru


Pozdravljeni,

v četrtek, 29. marca, ob 18.00 uri, se srečamo na drugi delavnici Praznovanje življenja, tokrat z naslovom: “NE” KOT DARILO.

Na delavnici bomo raziskovali kako suvereno izraziti svoje potrebe tudi v težjih situacijah ter kako prepoznati potrebo, ki nam ali drugemu onemogoča z navdušenjem izpolniti naše prošnje.

Dnevno se vsi srečujemo s situacijami, ko nam je težko reči ali sprejeti “NE”. Mogoče zato, ker besedo NE vzamemo osebno, mogoče zato, ker delujemo iz občutka dolžnosti.

Eden od temeljev nenasilne komunikacije je, da želimo ljudje doprinesti k življenju ljudi, ki so nam blizu, s svojim delovanjem želimo obogatiti življenja drugih, vendar tega včasih ne zmoremo. Posledično lahko iz občutka dolžnosti ali nemoči pristanemo na aktivnosti, dejanja, ki jih ne zares počnemo z ljubeznijo in željo prispevati, ampak zgolj zato, ker imamo občutek, da MORAMO.

Energija takšnega delovanja se začuti. Velikokrat posledično pričakujemo od drugih, da nam bodo na nek način povrnili našo vloženo energijo in trud. Posledično lahko to negativno vpliva na naše odnose.

Kako reči in sprejeti “NE!” na način, ki doprinese k našemu dobremu počutju ter ohranitvi ali celo izboljšanju naših odnosov, bomo raziskovali na naši četrtkovi delavnici.

Na delavnici boste imeli priložnost “vaditi” vaše primere kako sprejeti in kako izraziti ne na povezovalec način, zato bi bilo super, če imate v mislih vsaj po en primer, mogoče enega, kjer niste še uspeli povsem suvereno izreči ne ali primer, ko vas spomin na ne, ki vam ga je izrazila druga oseba, še vedno malo zaboli.

Dobimo se v Studiu Criss, na Šmartinski cesti 7c, v KopruZa odpiranje vhodnih vrat prosim pokličite 041 486 444.

Delavnica bo trajala 3 ure, s krajšim odmorom. Delavnico vodiva Ingrid in Dmitriy.

Vaš prispevek je 25 evrov.

 

Prijavite se lahko tukaj.

 

Informacije: e-mail: povezovalna.komunikacija@gmail.com ,
gsm: Ingrid: 041 486 444 ; Dmitriy: 068 176 373
https://povezovalna-komunikacija.si/ , https://www.facebook.com/PovezovalnaKomunikacija

 

O naju:

Ingrid Gabršček

Ingrid sem po izobrazbi diplomirana ekonomistka, sicer pa raziskovalka življenja in naših globin. Na svoji poti iskanja se je srečala z različnimi tehnikami (reiki, theta healing, intenziv razsvetljenja,..) ter zaključila dvoletno izobraževanje na Akademiji za transpersonalno kognitivno terapijo. Leta 2011 se je srečala z metodo nenasilne komunikacije, ki je najprej postala njena praksa, tako v osebnem kot v poslovnem življenju in nato način življenja. Kot trenerka, organizatorka in svetovalka svoje znanje in bogate izkušnje s strastjo deli z vsemi, ki si želijo rasti, bodisi na osebnem in/ali na poslovnem področju.

 

 

Dmitriy Kopina

Dmitriy sem v prvi vrsti človek, sicer pa goreč raziskovalec življenja, ljubitelj narave in vsega živega. Moje poslanstvo je nuditi podporo posameznikom pri iskanju njim lastne poti, polnosti življenja in zavedanja z namenom povezovanja, sodelovanja, gradnje skupnosti, izboljševanja odnosov in kvalitete življenja.

Delujem kot trener, strokovnjak, vodja, coach, oče in učitelj na osebnih in poslovnih področjih. Ob tem sem izkušen komunikator, dolgoletni praktik na področju partnerskih odnosov in povezovalne komunikacije. Sem v procesu certifikacije za mednarodnega trenerja nenasilne komunikacije pri Centru za nenasilno komunikacijo (CNVC).

Po izobrazbi sem magister ekonomskih in poslovnih ved, z več kot 30 let izkušenj pri vodenju, skupinskem delu, organiziranju in izobraževanju v različnih domačih in mednarodnih okoljih.

 

Comments are closed