KUL STARŠI – KUL NAJSTNIKI

KUL starši – KUL najstniki:
kako komunicirati s svojim najstnikom in preživeti

je krajša delavnica z namenom opolnomočiti starše in jim na lastnem praktičnem primeru prikazati kako lahko komunicirajo in vzpostavijo stik s svojim najstnikom

Ste siti poskusov pogovorov s svojim najstnikom, ki se končajo z loputanjem vrat ali z »whatever«?
Ste zaskrbljeni, ker ne veste kaj se dogaja z vašim najstnikom / najstnico, saj se nikakor ne morete povezati z njegovim svetom ?
Si želite, da bi se lahko oprli na praktični način s katerim bi lahko res slišali in bolje razumeli  vašega najstnika ter z njim vzpostavili boljšo komunikacijo in povezanost?

Pridite na praktično delavnico »KUL STARŠI, KUL NAJSTNIKI« in odidite s praktičnimi orodji, s katerimi boste lahko z vašim najstnikom /najstnico  komunicirali drugače,vzpostavili resničen stik in izboljšali odnos.

Na delavnici boste spoznali:

  • kako zares slišati vašega najstnika v vseh situacijah (tudi, ko vam reče: »Daj, nehi težit.«)
  • kako vzpostaviti komunikacijo z vašim najstnikom (delo na vašem konkretnem primeru)
  • kako se ponovno počutiti povezane in vzpostaviti stik z vašim najstnikom
  • kaj vi in vaš najstnik zares potrebujeta in kako iskati načine , ki zadovoljujejo oba.

Na osnovi tega boste:

  • imeli konkretne načine, kako lahko pristopite k razreševanju vaše konkretne situacije
  • bolj mirni in suvereni pri komunikaciji z vašim najstnikom
  • izboljšali boste komunikacijo in odnos z vašim najstnikom
  • lahko podprli vašega najstnika v najtežjem obdobju odraščanja.

Komu je delavnica namenjena:

Delavnica je prvenstveno namenjena staršem, ki si želijo izboljšati odnos s svojim najstnikom / najstnico / najstniki. Koristne informacije in orodja pa lahko na delavnici pridobijo tudi najstniki ter učitelji, ki se srečujejo z najstniki pri vsakodnevnem delu.

Ker je delavnica praktično naravnana, vas prosiva, če premislite in pridete na delavnico s konkretno situacijo (izpeljano komunikacijo z najstnikom), ki bi jo želeli izboljšati.

Kdaj in kje:

Delavnica bo potekala:

V letu 2017 ni več prostih terminov. Nove termine odprtih delavnic razpišemo ponovno v začetku leta 2018.

Delavnico vodiva Ingrid Gabršček in Dmitriy Kopina.

Vaš prispevek za organizacijo in vodenje 3-urne delavnice je 25 evrov.

Cena naj ne bo ovira, če vam izdatek predstavlja velik strošek, pa si je res želite udeležiti, nam pišite in dogovorili se bomo.

Vas zanima in se želite prijaviti. Imate še kakšno vprašanje?
Pošljite elektronsko sporočilo na:
dmitriy.kopina@gmail.com ali
rasti.svetovanje@gmail.com ali
pokličite na 068 176 373 .

 

O naju:

Ingrid Gabršček, po izobrazbi diplomirana ekonomistka, sicer pa raziskovalka življenja in naših globin. Na svoji poti iskanja se je srečala z različnimi tehnikami (reiki, theta healing, intenziv razsvetljenja,..) ter zaključila dvoletno izobraževanje na Akademiji za transpersonalno kognitivno terapijo. Leta 2011 se je srečala z metodo nenasilne komunikacije, ki je najprej postala njena praksa, tako v osebnem kot v poslovnem življenju in

nato način življenja. Kot trenerka, organizatorka in svetovalka svoje znanje in bogate izkušnje s strastjo deli z vsemi, ki si želijo rasti, bodisi na osebnem in/ali na poslovnem področju.

 

Dmitriy Kopina je v prvi vrsti človek. Je vnet raziskovalec dragocenosti življenja, pogosto v iskanju stika z drugimi čutečimi bitji skozi povezanost in empatijo ter velik del svojega časa preživi v stiku z naravo.

Po izobrazbi magister ekonomskih in poslovnih ved, je velik del svoje poslovne poti posvetil usklajevanju različnosti in organizaciji v mednarodnih poslovnih okoljih, v zadnjem času pa deluje predvsem kot trener, coach in organizator. Je v procesu certifikacije za mednarodnega trenerja nenasilne komunikacije pri Centru za nenasilno komunikacijo – CNVC.

Svoje znanje in neprecenljive izkušnje z veseljem in navdušenjem prenaša v poslovne in zasebne sfere.

Comments are closed