REŠEVANJE KONFLIKTOV ZA VSAKOGAR

REŠEVANJE KONFLIKTOV ZA VSAKOGAR

v treh dneh do orodja, ki bo nepopravljivo spremenilo  vaš način ravnanja v konfliktnih situacijah


Govorite takrat, ko ste jezni –
in imeli boste najboljši govor,
ki ga boste večno obžalovali.”
Laurence J. Peter

 • Ste siti poskusov reševanja konfliktov na način, kot to počenete do sedaj?

 • Se ob novem konfliktu počutite izčrpani, zaskrbljeni in nemočni, ker ne veste kako poiskati in uskladiti rešitve, ki bi delovale tudi dolgoročno?

 • Si želite, da bi lahko znali reševati konfliktne situacije na način, ki bi prinašal zadovoljstvo za vse vpletene?

 • Iščete praktični način s katerim bi v konfliktu lahko bili slišani, prisluhnili drugim in poiskali rešitve z manj stresa in v zadovoljstvo vseh?

            

 

Vabljeni na izkustveno delavnico »REŠEVENJE KONFLIKTOV ZA VSAKOGAR« , kjer vam bodo na voljo praktična orodja, s katerimi boste lahko v bodoče konflikte prepoznavali kot darilo, blagoslov, potencial vaše osebne rasti.


Na delavnici boste spoznali:

 • kako zares slišati druge udeležence v vseh situacijah (tudi, ko vam rečejo: »Ti si vsega kriv/a!!« ali »Sploh me ne razumeš …« ali »Kaj je pa je narobe s tabo??«),
 • kako ostajati v stiku s seboj, ugotoviti kaj vam je pomembno in kaj so vaše vrednote
 • kako se izražati v konfliktnih situacijah, da boste lahko slišani in upoštevani
 • kako vzpostaviti komunikacijo v konfliktnih situacijah, ko se to zdi nemogoče
 • kako iskati rešitve, ki prinašajo zadovoljstvo vseh vpletenih.

Na osnovi tega pa boste:

 • pridobili konkretne načine, kako lahko pristopite k razreševanju vaše konfliktne situacije,
 • lažje ohranjali mir in suverenost pri komunikaciji v konfliktnih situacijah,
 • lahko izboljšali komunikacijo in odnos z drugimi,
 • lažje iskali rešitve v težkih življenjskih situacijah.

Komu je delavnica namenjena:

 • Delavnica je namenjena vsem, ki si želijo izboljšati komunikacijo v konfliktnih situacijah. Predznanje ni potrebno. Delavnica bo potekala v slovenskem jeziku.

Ker je delavnica praktično naravnana vas prosiva, če premislite in pridete na delavnico z vsaj eno konkretno konfliktno situacijo, ki bi si jo želeli reševati drugače, kot to počnete so sedaj.

 

Kdaj in kje:

Delavnica se lahko udeležite:

V letu 2017 ni več prostih terminov. Nove termine odprtih delavnic razpišemo ponovno v začetku leta 2018.

Delavnico vodiva Javor Škerlj Vogelnik in Dmitriy Kopina.

Vaš prispevek za organizacijo in vodenje 3-večerne delavnice je 55 evrov za zgodnje prijave. (70 € za prijave od   .  . dalje).

Za študente, brezposelne in druge skupine so možni popusti po dogovoru. Cena naj ne bo ovira, če vam izdatek predstavlja strošek, ki si ga težko privoščite, pa si delavnice res želite udeležiti, nam pišite in dogovorili se bomo.

 

Vas zanima in se želite prijaviti. Imate še kakšno vprašanje?
Pošljite elektronsko sporočilo na:
dmitriy.kopina@gmail.com
ali pokličite na 068 176 373 .

 

O naju:

Javor Škerlj Vogelnik je diplomirani profesor športne vzgoje z večletnimi izkušnjami poučevanja otrok in odraslih v športu. V zadnjih letih se posveča plesu, glasbi in umetniškemu ustvarjanju iz lesa ter podpori posameznikom in skupinam pri reševanju konfliktov. Povezovalna komunikacija mu predstavlja most k poglobljenemu stiku s seboj in z drugimi, hkrati pa ga navdušuje njena praktična uporabnost v vsakdanjem življenju in odnosih. Iz želje po poglabljanju znanja in širjenju tovrstnega jezika med ljudi, se je odločil, da vstopi v proces certifikacije za mednarodnega trenerja pri Centru za nenasilno komunikacijo (CNVC). Javor verjame v mogočno kreativno moč narave, ki nam je lahko v oporo pri iskanju notranjega miru in navdihov za velike in male življenjske projekte.

 

Dmitriy Kopina je v prvi vrsti človek. Je vnet raziskovalec dragocenosti življenja, pogosto v iskanju stika z drugimi čutečimi bitji skozi povezanost in empatijo ter velik del svojega časa preživi v stiku z naravo.
Po izobrazbi magister ekonomskih in poslovnih ved, je velik del svoje poslovne poti posvetil usklajevanju različnosti in organizaciji v mednarodnih poslovnih okoljih, v zadnjem času pa deluje predvsem kot trener, coach in organizator. Je v procesu certifikacije za mednarodnega trenerja nenasilne komunikacije pri Centru za nenasilno komunikacijo – CNVC.
Svoje znanje in neprecenljive izkušnje z veseljem in navdušenjem prenaša v poslovne in zasebne sfere.

Comments are closed