I. nadaljevalna delavnica povezovalne komunikacije – Ljubljana, April 2019OSEBNA PREOBRAZBA


(za)živeti svoje življenje

 

I. nadaljevalna delavnica nenasilne/povezovalne komunikacije  


12. – 14. april 2019, v Ljubljani


Kadar nismo v stiku in povezani sami s sabo, se pogosto izražamo ali počnemo stvari brez pravega smisla, se obsojamo, živimo v občutkih strahu in nemoči ali pa se pogosto vrtimo v “začaranih” krogih. Vse to v precejšnji meri vpliva na naša življenja in nam hkrati onemogoča zares (za)živeti v vsej svoji polnosti, zadovoljstvu in lepoti, ki jo življenje lahko prinese. Odraža pa se tudi v slabših odnosih z drugimi, doma, med prijatelji in najbližjimi, v službi in skupnostih. Vsak odnos se vse začne pri sebi, zato prvo nadaljevalno delavnico posvečamo prav delu na sebi, razvoju svojih potencialov in osebnem razvoju.

V kolikor vas zanima osebni razvoj, vzpostavljanje sočutnega stika s seboj, razumevanja lastnega vedenja, raziskovanje kaj vam je res pomembno in po čem hrepenite ter kako to udejanjati v vsakdanjem življenju, je to najverjetneje pravi dogodek za vas. 

Model povezovalne komunikacije je izrazito izkustven, zato bomo na delavnici izvedli vrsto interaktivnih vaj, ki bodo poglobile vaše znanje in doprinesle k takoj uporabnim izkušnjam. Iskali boste iskali rešitve za resnične primere iz vašega vsakodnevnega življenja.
 

Udeleženci boste lahko spoznali in vadili kako:

 • ostati v sočutnem stiku s samim sabo v vsakem trenutku,
 • sprejemati in spoštovati samega sebe,
 • se zavedati svojih občutkov, hrepenenj in kaj nam je res pomembno,
 • upočasniti svoje življenje in najti čas za pomembne stvari,
 • ohranjati notranji mir v čustveno intenzivnih situacijah,
 • prositi za to kar potrebujem,
 • slišati NE in ostati povezani,
 • postavljati osebne meje in ohranjati svoj prostor,
 • zavestno izbirati in sprejemati odločitve v pomembnih situacijah,
 • se zavedati vzorcev, ki nam ne služijo več in oblikovati nove, 
 • iskati in uresničiti skrite osebne potenciale,
 • se globoko empatično povezati s sabo in
 • prevzemati odgovornost za svoja vedenja in dejanja.


Delavnica bo potekala v slovenskem jeziku. 

Za udeležbo na delavnici je potrebno poznavanje osnov nenasilne/povezovalne komunikacije, ki jo posamezniki običajno lahko osvojijo vsaj z udeležbo na dvodnevni ali podobni uvodni delavnici pri trenerjih tega pristopa.

V kolikor ste v pristopu povezovalne/nenasilne komunikacijo že izkušenejši, ste prav tako dobrodošli, saj boste na delavnici lahko znanje še poglobili in vadili.

Izobraževanje povezovalne komunikacije temelji na veščinah nenasilne komunikacije (po dr. Marshallu Rosenbergu), v tujini priznanega in uveljavljenega komunikacijskega pristopa, ki v medsebojne odnose prinaša večje razumevanje občutkov in potreb vseh vpletenih ter posledično povezanost, sproščenost, veselje in radost.

Izobraževanje bo potekalo v Ljubljani od 12.-14. aprila 2019:
v petek od 16:00 do 20:00 ure,
v soboto od 9:00 do 17:00 ure in
v nedeljo, od 9:00 do 17:00 ure.Vaš prispevek za izvedbo:
V primeru, da je plačnik organizacija ali podjetje je cena delavnice 175 EUR .

Za samoplačnike / fizične osebe je cena delavnice 135 EUR.Delavnice bom vodil: 
Dmitriy Kopina, CNVC certificiran trener za nenasilno komunikacijo

Želeli bi si, da bi se delavnice lahko udeležil vsak, ki ga vsebina res pritegne. V kolikor bi se delavnice želeli udeležiti, pa vam cena predstavlja oviro, nam to prosim sporočite. Verjamemo, da lahko skupaj poiščemo ustrezno rešitev.

    

Prijavite se lahko tukaj.

Informacije:
e-mail: dmitriy.kopina@gmail.com
gsm: 068 176 373

 Potrebujete več informacij. Pišite nam tukaj.

 

O meni:

Dmitriy Kopina

Dmitriy sem v prvi vrsti človek, sicer pa goreč raziskovalec življenja, ljubitelj narave in vsega živega. Moje poslanstvo je nuditi podporo posameznikom pri iskanju njim lastne poti, polnosti življenja in zavedanja z namenom povezovanja, sodelovanja, gradnje skupnosti, izboljševanja odnosov in kvalitete življenja.

Delujem kot trener, strokovnjak, vodja, coach, oče in učitelj na osebnih in poslovnih področjih. Ob tem sem izkušen komunikator, dolgoletni praktik na področju partnerskih odnosov in povezovalne komunikacije.

Po izobrazbi sem magister ekonomskih in poslovnih ved, z več kot 30 let izkušenj pri vodenju, skupinskem delu, organiziranju in izobraževanju v različnih domačih in mednarodnih okoljih. Sem certificiran trener nenasilne komunikacije pri Centru za nenasilno komunikacijo (CNVC).

 

Comments are closed

 • Prijava na novice
  Ostanite v stiku z nami. Prijavite se na naše novice, kjer vas bomo o novostih in dogodkih obveščali na vaš e-mail naslov, vendar ne več, kot enkrat mesečno.